CVI Romania – Nr. 1 in servicii personalizate!

Accesibil – Operativ – Dedicat

Cereti Oferta Aici !

Despre CVI Romania


CVI (CONFORMANCE VERIFICATION INTERNATIONAL) este cel mai accesibil si operativ organism de certificare sisteme de management in conformitate cu standardele internationale ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001/ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000, HACCP si altele. Personalul companiei noastre are experienta in sute de proiecte de certificare ISO.

CVI Romania ofera clientilor sai certificate sub acreditarile SNAS (recunoscuta de catre Asociatia de Acreditare din Romania prin acordurile EA MLA si IAF) si IRACAB. CVI Romania este unul dintre cele 9 birouri regionale ale CVI Slovacia, prezenta in urmatoarele tari: Slovacia, Romania, Germania, Italia, Cehia, Ungaria, India, Pakistan si Iran.

Dorim sa venim in sprijinul organizatiilor care nu au timpul necesar si care doresc sa acceseze cele mai potrivite servicii de certificare. Ne-am remarcat intotdeauna prin capacitatea de a gasi solutii, de a inova si de a fi foarte aproape de clientii nostri. Am reusit sa facem aceste lucruri pentru ca ne-am pus de fiecare data in locul clientului si am gasit solutiile care sa ii acopere cat mai bine riscurile si sa ii reduca cheltuielile.

Accesibil – Operativ – Dedicat: CVI Romania – Nr. 1 in servicii personalizate!

Proiecte de certificari standarde ISO in toata Romania!

Alegeti CVI Romania! Deoarece:

  • Clientii ne recomanda cu incredere
  • Avem o vasta experienta in domeniu
  • Actionam in timp util pentru dumneavoastra
  • Oferim servicii ireprosabile
  • Oferim preturi accesibile

Cereti oferta aici


Trimiteti o cerere de oferta si veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

ISO 9001

ISO 14001

OHSAS 18001/ISO 45001

ISO 22000/HACCP

ISO 27001

Altele